0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Trap bekleden met hout

Wilt u uw trap laten bekleden met hout? Dat is uiteraard mogelijk bij HCE Houtprodukten. Onze goed opgeleide medewerkers hebben jarenlange ervaring en veel kennis wat betreft houtproducten. Zij kunnen u dan ook van de beste informatie voorzien en daarnaast uw trap bekleden met hout, voor een geheel vernieuwd uiterlijk van uw trap.

Trappen en meer

Naast het bekleden van uw trap met ons hout, hebben wij nog veel meer houtproducten in de aanbieding. Zo ontwikkelen en produceren wij ook houten vloeren, meubelen en deuren. Al onze producten kunnen zo ontwikkeld worden als dat u graag wilt. Uiteraard hebben wij ook al een assortiment beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Er is dus van alles mogelijk bij ons.

Meer informatie over het bekleden van uw trap

Wilt u meer informatie over onze wijze van het bekleden van uw trap met hout, of heeft u vragen over ons assortiment aan houtproducten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op deze website in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en al uw vragen over de productie van onze houtproducten en meer beantwoorden.

Share This