0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Houtbewerkingsbedrijf HCE Houtprodukten

Welkom bij HCE Houtprodukten, uw toonaangevende partner in hoogwaardige houtbewerking. Onze specialiteiten omvatten een breed scala aan diensten, waaronder loonschaven, waarbij we zorgen voor nauwkeurige en op maat gemaakte schaafoplossingen. Of het nu gaat om het voorschaven van hout, het profileren van hout, het zagen en splitsen van toplagen eiken of andere houtsoorten, wij bieden vakmanschap en precisie in elke stap van het proces.

Houtbewerkingsbedrijf

Loonschaverij: perfecte maatwerk voor hoogwaardige houtbewerking

Onze houtschaverij staat garant voor kwaliteit en maatwerk, waarbij we streven naar perfectie in elke bewerking. Of u nu op zoek bent naar verlijming van toplagen voor optimale stevigheid en duurzaamheid, of het afwerken van vloeren met hoogwaardige oliën voor een prachtige uitstraling, wij als houtbewerkingsbedrijf hebben de expertise om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Schaafwerk
Houtschaverij
Loonschaverij

Houtbewerkingen: van planken tot vloerdelen

Ontdek de veelzijdigheid van onze dienstverlening en maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden voor de professionele bewerking van hout. Met onze moderne loonschaverij, uitgerust met geavanceerde machines, zijn we in staat om verschillende houtbewerkingen uit te voeren. Bij HCE Houtprodukten ligt onze specialisatie in het verwerken van gedroogd ruw hout tot hoogwaardige vloerdelen. Hieronder ziet u diverse houtbewerkingsopties die wij aanbieden.

Zagen en schaven van planken

Laat planken op maat zagen en schaven, precies volgens uw specificaties.

Zagen van toplagen voor lamelparket

Zagen van toplagen voor lamelparket/lamelvloeren, met precisie en vakmanschap. Ruw hout gesplitst en verlijmd op multiplex voor duurzame lamelvloeren.

Afwerking van vloerdelen

Het laten verouderen, roken, oliën en beitsen behoort bij ons tot de mogelijkheden op gebied van afwerking.

Profielschaven

Schaven van diverse profielen met de optie om benodigd gereedschap op maat te laten vervaardigen.

Volledige verwerking van ruw hout

Van ruw hout tot meerlaags vloerdelen, inclusief zagen, profileren, stoppen, schuren en afkorten, volgens uw gewenste maten.

Afwerking op maat en overige houtbewerkingen

Er zijn diverse andere bewerkingen mogelijk. Wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Zo doen wij onder andere het schaven van plinten, profileren van kozijnhout en het vierkant schaven van diverse houtsoorten.

Oog voor kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole is onze prioriteit bij HCE Houtprodukten. Van grondige vochtcontrole tot nauwkeurige pasvorm, elk detail wordt zorgvuldig gecontroleerd voor hoogwaardige houtbewerking. Vertrouw op ons vakmanschap voor op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag contact op en ervaar kwaliteit in elk aspect.

Waarom houtbewerkingsbedrijf HCE Houtprodukten?

Als ervaren parketfabrikant combineren we traditie met moderne technologieën om vloeroplossingen van topkwaliteit te produceren. Ons loonwerk als houtbewerkingsbedrijf voor houtbewerking is gebaseerd op jarenlange ervaring en vakmanschap, waardoor we uitstekende resultaten leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Onze betrokkenheid van begin tot eind waarborgt hoogwaardige kwaliteit, met gedetailleerde kennis van materialen en productieprocessen. Alle houtbewerkingen vinden plaats in onze eigen fabriek in Zelhem, waar we beschikken over geavanceerde machines.

houthandel eiken planken
Loonschaven
Houtbewerking bedrijf

Neem contact op en schakel HCE Houtproducten in voor uw houtbewerkingen

Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit en toewijding van HCE Houtprodukten – uw partner voor hoogwaardige houtproducten en oplossingen. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag meteen uw houtbewerkingen bij ons aan.

    Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This