0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Houtbewerkingsbedrijf HCE Houtprodukten

Welkom bij HCE Houtprodukten, uw toonaangevende partner in hoogwaardige houtbewerking. Onze specialiteiten omvatten een breed scala aan diensten, waaronder loonschaven, waarbij we zorgen voor nauwkeurige en op maat gemaakte schaafoplossingen. Of het nu gaat om het voorschaven van hout, het profileren van hout, het zagen en splitsen van toplagen eiken of andere houtsoorten, wij bieden vakmanschap en precisie in elke stap van het proces.

Houtbewerkingsbedrijf

Loonschaverij: perfecte maatwerk voor hoogwaardige houtbewerking

Onze houtschaverij staat garant voor kwaliteit en maatwerk, waarbij we streven naar perfectie in elke bewerking. Of u nu op zoek bent naar verlijming van toplagen voor optimale stevigheid en duurzaamheid, of het afwerken van vloeren met hoogwaardige oliën voor een prachtige uitstraling, wij als houtbewerkingsbedrijf hebben de expertise om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Schaafwerk
Houtschaverij
Loonschaverij

Wat zeggen onze klanten?

Marc en Laura
Marc en Laura
2023-11-22
Fijn overleg, fijne uitleg. Vriendelijke benadering, snelle reacties per mail en snelle levering
Walter Valk
Walter Valk
2023-11-21
Fijn bedrijf met fijne mensen waarmee je goede afspraken kan maken. Snelle levertijd en goede kwaliteit-prijsverhouding 👌🏻
Familie Tiemessen
Familie Tiemessen
2021-09-25
Ongedwongen sfeer, goede service.
Martien de Gier
Martien de Gier
2021-09-16
Trap en leuningen in fantastische staat afgeleverd en geplaatst. Uw bedrijf is zondermeer een aanrader voor iedereen die op zoek is naar trappen, vloeren etc. Bedankt: onze woonkamer ziet eruit als een plaatje! O, en plaats dit maar bij uw reviews als de mogelijkheid bestaat. Mijn naam mag erbij!
Astrid De Gier-Leenes
Astrid De Gier-Leenes
2021-05-13
Goed ontvangen met daarbij uitstekende informatie en tips over het vervangen van onze trap. Offerte laten maken en aangenaam verrast. Zo verrast dat wij een trap laten maken door deze firma.
Helma te Selle
Helma te Selle
2020-09-03
Prima .
leo Mulder
leo Mulder
2020-08-14
De enige leverancier die ook voor je klaar staat bij problemen. En zelf met een goed voorstel komt ook als het materiaal niet oké is . Heel blij met H C E
Jeroen Nijzink
Jeroen Nijzink
2020-06-11
Perfecte service en top producten

Houtbewerkingen: van planken tot vloerdelen

Ontdek de veelzijdigheid van onze dienstverlening en maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden voor de professionele bewerking van hout. Met onze moderne loonschaverij, uitgerust met geavanceerde machines, zijn we in staat om verschillende houtbewerkingen uit te voeren. Bij HCE Houtprodukten ligt onze specialisatie in het verwerken van gedroogd ruw hout tot hoogwaardige vloerdelen. Hieronder ziet u diverse houtbewerkingsopties die wij aanbieden.

Zagen en schaven van planken

Laat planken op maat zagen en schaven, precies volgens uw specificaties.

Zagen van toplagen voor lamelparket

Zagen van toplagen voor lamelparket/lamelvloeren, met precisie en vakmanschap. Ruw hout gesplitst en verlijmd op multiplex voor duurzame lamelvloeren.

Afwerking van vloerdelen

Het laten verouderen, roken, oliën en beitsen behoort bij ons tot de mogelijkheden op gebied van afwerking.

Profielschaven en overige schaafwerk

Schaven van diverse profielen met de optie om benodigd gereedschap op maat te laten vervaardigen.

Volledige verwerking van ruw hout

Van ruw hout tot meerlaags vloerdelen, inclusief zagen, profileren, stoppen, schuren en afkorten, volgens uw gewenste maten.

Afwerking op maat en overige houtbewerkingen

Er zijn diverse andere bewerkingen mogelijk. Wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Zo doen wij onder andere het schaven van plinten, profileren van kozijnhout en het vierkant schaven van diverse houtsoorten.

Oog voor kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole is onze prioriteit bij HCE Houtprodukten als houtbewerkingsbedrijf. Van grondige vocht controle tot nauwkeurige pasvorm, elk detail wordt zorgvuldig gecontroleerd voor hoogwaardige houtbewerking. Vertrouw op ons vakmanschap voor op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag contact op en ervaar kwaliteit in elk aspect.

Waarom houtbewerkingsbedrijf HCE Houtprodukten?

Als ervaren parketfabrikant combineren we traditie met moderne technologieën om vloeroplossingen van topkwaliteit te produceren. Ons loonwerk als houtbewerkingsbedrijf voor houtbewerking is gebaseerd op jarenlange ervaring en vakmanschap, waardoor we uitstekende resultaten leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Onze betrokkenheid van begin tot eind waarborgt hoogwaardige kwaliteit, met gedetailleerde kennis van materialen en productieprocessen. Alle houtbewerkingen vinden plaats in onze eigen fabriek in Zelhem, waar we beschikken over geavanceerde machines.

houthandel eiken planken
Loonschaven
Houtbewerking bedrijf

Neem contact op en schakel HCE Houtproducten in voor uw houtbewerkingen

Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit en toewijding van HCE Houtprodukten – uw partner voor hoogwaardige houtproducten en oplossingen als houtbewerkingsbedrijf. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag meteen uw houtbewerkingen bij ons aan.

    Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This