0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Eiken trappen van HCE Houtprodukten

Bent u op zoek naar één van die perfecte eiken trappen voor in uw huis of in uw bedrijf? Dan bent u bij HCE Houtprodukten aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u van de perfecte trap te voorzien. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren onze eiken trappen zelf waardoor wij u altijd de beste hulp kunnen bieden.

Waarom een eiken trap kiezen?

In een eiken trap komt alles samen; het karakter van het huis. Uw visie op kwaliteit en hoe u dat vertaald wilt zien naar duurzaam gebruiksgemak. Met een eiken trap wordt uw woondesign zichtbaar in grote lijnen en kleine details. Het heeft een karakteristieke uitstraling dat ook lang mee gaat doordat het hout sterk is. Zo kunt u lang genieten van uw stijlvolle trap. Dat vinden wij van HCE Houtprodukten het allerbelangrijkst en daar gaan wij voor!

Eiken trappen op maat

Heeft u nergens de perfecte trap kunnen vinden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij zullen alle opties met u bespreken, waardoor u uw eigen trap kunt samenstellen en het dus volledig bij uw wensen aansluit. Hoe gaat een het in zijn werk:

  1. Eerst laten we in onze showroom aan de hand van showmodellen en tv scherm met praktijkvoorbeelden, tekeningen en andere afbeeldingen zien wat de mogelijkheden zijn.
  2. Vervolgens maken wij een offerte op maat.
  3. Wanneer de offerte is goedgekeurd zullen we een inmeetafspraak maken.
  4. Bij u op locatie zullen we alles doorspreken en de maatvoering bepalen.
  5. Onze werkvoorbereiders gaan na de metingen voor u aan de slag om alles tot in detail uit te tekenen.
  6. Tot slot zullen wij de trap bij u plaatsen!

De gemiddelde levertijd van onze trappen zijn circa 6-8 weken. Dit gebeurt uiteraard altijd in goed overleg.

Kosten eiken trappen

Wij maken onze trappen op maat, daarom is het lastig te bepalen wat de kosten hiervan zijn per trap. De prijzen variëren van simpel vuren € 2.000,- tot volledig eiken € 4.000,- en in combinatie met staal, glas of speciaal werk € 6.000-10.000. Samen met u brengen wij de wensen en budget in kaart en komen we tot uw droom trap.

Trap renoveren

Wilt u uw trap laten renoveren? Dat is uiteraard mogelijk bij HCE Houtprodukten. Onze goed opgeleide medewerkers hebben jarenlange ervaring en vele kennis. Bekijk onze pagina over trappen renoveren voor de mogelijkheden.

HCE Houtprodukten: het beste van eigen bodem

De gehele productie van trappen gebeurt in eigen beheer, in onze eigen fabriek in Zelhem. De fabriek heeft de beschikking over geavanceerde machines, waardoor wij tegen concurrerende prijzen kwalitatief perfecte trappen kunnen leveren. Door onze eigen producten te produceren zijn wij van het begin tot het einde betrokken bij onze producten. Wij weten precies van welke materialen de trappen gemaakt zijn, waar deze vandaan komen en hoe deze bewerkt worden. Hierdoor kunnen wij u van de juiste informatie voorzien. Zo garanderen wij u hoogwaardige trappen.

Ontdek de mogelijkheden en neem contact op

Bent u nieuwsgierig naar de prachtige eiken trappen van HCE Houtprodukten? Laat ons dan uw vragen beantwoorden en uw nieuwsgierigheid wegnemen! Via ons contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten en onze medewerkers nemen graag persoonlijk contact met u op om u meer informatie te delen.

    Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This