0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Alfa-Parket; vast en zeker!

Houten vloeren van Nederlandse makelij die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid, dat is Alfa-Parket. Producent HCE Houtprodukten heeft in haar Zelhemse fabriek het hele productieproces in eigen handen en weet zo het hoge niveau vast te houden. Het bedrijf levert nu ruim een decennium lang onder de naam Alfa-Parket vloeren aan zo’n 120 parketzaken in Nederland. Maar ook buiten de landsgrenzen is de kwaliteit opgevallen waardoor ook Duitsland en Engeland afnemers zijn geworden.

Doordat HCE de complete inkoop, productie en verkoop zelf beheerd, kan ze het parket tegen zeer concurrerende prijzen op de markt zetten. Daarbij worden de vloeren kleinschalig per opdracht geproduceerd. Naast het voordeel van de nauwkeurige kwaliteitscontrole heeft de klant hierdoor een enorme keuze in houtkwaliteit, breedte, uitvoering (wel of niet verouderd) en kleur.

Een vloer met een natuurlijke en warme uitstraling die past bij het hele gezin. Of juist een strakke sfeervolle visgraatvloer voor in het bedrijf. Het Alfa-Parket assortiment is door de jaren heen uitgegroeid tot een selectie vloeren die aan iedere wens voldoet. Alfa Parket heeft onder andere massief parket, lamelvloeren, bourgogne- en visgraatvloeren. Iedere vloer heeft zijn specifieke eigenschap.

Neem contact op

Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

Share This