0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Over HCE Houtprodukten

HCE Houtprodukten B.V. uit het Achterhoekse Zelhem is al jarenlang een bekende speler in de parketwereld. Onder de naam Alfa-parket produceren wij al ruim 25 jaar eiken parketvloeren. Omdat wij de gehele productie in eigen hand hebben, zijn de vloerdelen in vrijwel elke uitvoering en breedte te verkrijgen en daardoor zijn er dus 101 mogelijkheden. De halffabricaten van onze producten worden in onze eigen fabriek in Roemeniƫ geproduceerd waardoor we het proces van begin tot het einde in beheer hebben.

Omdat HCE Houtprodukten alles in eigen beheer heeft, en zeer hoge eisen stelt aan haar producten, kunnen zij een 100% kwaliteitsproduct garanderen. HCE Houtprodukten heeft dealers verspreid door heel Nederland. Komt u graag in contact met een van onze dealers bij u in de buurt? Wij helpen u graag op weg!

Sinds 2012 heeft HCE Houtprodukten ook haar eigen trappen afdeling. In onze showroom in Zelhem laten wij de klant graag zien welke uitvoeringen, houtsoorten, kleuren en mogelijkheden er zijn zodat de trap geheel naar wens kan worden samengesteld.

Share This