0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Over HCE Houtprodukten

HCE Houtprodukten B.V. uit het Achterhoekse Zelhem is al jarenlang een bekende speler in de parketwereld. Onder de naam Alfa-parket produceren wij al ruim 25 jaar eiken parketvloeren. Omdat wij de gehele productie in eigen hand hebben, zijn de vloerdelen in vrijwel elke uitvoering en breedte te verkrijgen en daardoor zijn er dus 101 mogelijkheden. De halffabricaten van onze producten worden in onze eigen fabriek in Roemenië geproduceerd waardoor we het proces van begin tot het einde in beheer hebben.

Omdat HCE Houtprodukten alles in eigen beheer heeft, en zeer hoge eisen stelt aan haar producten, kunnen zij een 100% kwaliteitsproduct garanderen. HCE Houtprodukten heeft dealers verspreid door heel Nederland. Komt u graag in contact met een van onze dealers bij u in de buurt? Wij helpen u graag op weg!

Sinds 2012 heeft HCE Houtprodukten ook haar eigen trappen afdeling. In onze showroom in Zelhem laten wij de klant graag zien welke uitvoeringen, houtsoorten, kleuren en mogelijkheden er zijn zodat de trap geheel naar wens kan worden samengesteld.

PARKET- EN VLOERVERWARMING

Heb je vloerverwarming en ben je op zoek naar een mooie parketvloer? Dat kan! De meeste parket-en houtsoorten gaan prima samen met de meest voorkomende soorten vloerverwarming.

Hout is een natuurproduct. Dat maakt dat parketvloeren ook zo populair zijn. Geen enkel stukje hout is hetzelfde. Dus elke vloer is uniek!

Een parketvloer die op de juiste manier is gelegd en onderhouden gaat een mensenleven lang mee. Ook op vloerverwarming. Het is wel heel belangrijk dat er rekening wordt gehouden met een aantal belangrijke aandachtspunten:

  1. Zorg dat de luchtvochtigheid in huis altijd tussen de 45 en 65% is.
  2. Kies een ‘stabiele’ houtsoort
  3. De parketsoort (dikte, breedte, opbouw) moet geschikt zijn voor vloerverwarming.
  4. De parketvloer wordt vast verlijmd.
  5. De vloerverwarming heeft een maximale watertemperatuur van 45 graden (de bovenzijde van het parket mag maximaal 26 graden worden) en een minimale watertemperatuur van 18 graden bij vloerkoeling.
  6. Laat de vloerverwarming continu aan staan op 20-21 graden. Dit is niet alleen beter voor de vloer maar is ook zuiniger en comfortabeler.
  7. Hou rekening met het voorgeschreven opstookprotocol.

Vraag de vakman voor persoonlijk advies, toegespitst op jouw woonsituatie.

Je kunt rekenen op goede voorlichting en een doordacht advies over parket en vloerverwarming.

Wil je meer lezen over de mogelijkheden van parket en vloerverwarming? Ga dan naar het onafhankelijke platform www.vloerverwarmingenparket.nl en lees er alles over

Share This