0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Over HCE Houtprodukten

HCE Houtprodukten B.V. uit het Achterhoekse Zelhem is producent van parketvloeren en massief rustiek eiken meubelen. HCE Houtprodukten produceert haar parketvloeren met een uiterst modern machinepark in de productiehal in Zelhem. De massief rustiek eiken meubelen worden geproduceerd in Roemenie, alwaar HCE Houtprodukten al ruim 20 jaar haar eigen fabriek heeft.

HCE Houtprodukten B.V. brengt haar parketvloeren op de markt onder de naam Alfa-Parket en de massief rustiek eiken meubelen onder de naam Alfa-Meubelen.

Parketvloeren

Parketvloeren zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Allereerst Lamelvloeren, een Berkentriplex-drager met daarop verlijmd een toplaag van massief hout. Naast lamelvloeren produceert HCE Houtprodukten ook tapis vloeren, bourgogne vloeren en visgraat vloeren. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals Europees eiken, Jatoba, Zwarte Kabbes, Maple en Robijn. Doordat HCE Houtprodukten de vloeren geheel zelf produceert, zijn de parketvloeren verkrijgbaar in vrijwel elke uitvoering. Alfa-Parket is specialist in verouderde parketvloeren.

Massief rustiek eiken meubelen

In eigen beheer produceert HCE Houtprodukten massief rustiek eiken meubelen. Tafels, kasten en stoelen in diverse modellen, strak uitgevoerd, of verouderd, gerookt en geolied. De massief rustiek eiken meubelen kunnen in elke gewenste maatvoering geproduceerd worden.

Eiken trappen

Heeft u nergens de perfecte trappen gevonden? Neem dan eens contact op met één van onze medewerkers. Wij zullen alle opties met u bespreken, waardoor u uw eigen trap kunt samenstellen en het dus volledig bij uw wensen aansluit. U vindt geen betere eiken trappen dan die bij HCE Houtprodukten.

Dealers

Mocht u geïnteresseerd zijn in ons Parket of Meubelen, dan kunt u contact met ons opnemen voor de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt.

Neem contact op

Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

Share This