0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Hardhouten trappen

De beste hardhouten trappen zijn verkrijgbaar bij HCE Houtprodukten. Of u nu één trap wilt voor in uw woning of meerdere trappen in uw bedrijfspand, bij ons is zeer veel mogelijk. Onze medewerkers bespreken graag al uw wensen en voorzien u van advies. U zult hierdoor altijd met de beste hardhouten trap naar huis gaan.

Waarom kiezen voor hardhout?

Er zijn tal van redenen waarom u hardhout kiest boven zachthout of andere bouwmaterialen. Hardhout staat bekend om zijn langere levensduur en duurzaamheid. Bovendien is hardhout over het algemeen dichter en sterker dan zachthout, ideaal om slijtages te voorkomen. Daarnaast heeft hardhout ook een fraaie uitstraling en is het in verschillende kleuren en texturen verkrijgbaar. Zo kunt u altijd voor de uitstraling kiezen die bij uw interieur past. Hardhout heeft dus verschillende voordelen en is ook een veel gebruikte houtsoort bij de inrichting van een woning.

Soorten hardhout trappen

HCE Houtprodukten heeft een oog detail. Wij houden van mooi materiaal. Wij bieden een groot assortiment aan houtsoorten. Zo kunt u kiezen tussen eikenhout, beukenhout, essenhout, notenhout, grenenhout, mohoniehot of vurenhout. Wij hebben het allemaal en u kiest de houtsoort die bij uw huis past. Wilt u warme look of een robuust houtsoort? Wij denken met u mee en laten uw huis nog meer stralen.

Traprenovatie hardhout

Heeft u plannen om uw hardhouten trap te vernieuwen, maar heeft u nog geen idee hoe u dit het beste kunt aanpakken? Bij HCE Houtprodukten helpen wij u graag met deskundig advies. Ons team bestaat uit goed opgeleide medewerkers met meer dan 20 jaar ervaring in traprenovatie. Laat ons uw wensen weten en wij zullen u direct informeren over de verschillende mogelijkheden om uw trap te renoveren.

Kwaliteit uit eigen bodem: productie binnen HCE Houtprodukten

Onze trappen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, in onze eigen fabriek in Zelhem. Dankzij de geavanceerde machines die we tot onze beschikking hebben, kunnen we kwalitatief hoogwaardige trappen produceren tegen concurrerende prijzen. We zijn van begin tot eind betrokken bij het productieproces, waardoor we precies weten welke materialen we gebruiken, waar ze vandaan komen en hoe ze worden bewerkt. Op deze manier kunnen we u voorzien van gedetailleerde informatie en garanderen we dat onze trappen van de hoogste kwaliteit zijn.

Nieuwsgierig? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de hardhouten trappen van HCE Houtprodukten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Vul ons contactformulier in en laat ons weten wat uw vragen zijn. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om u te helpen en zullen snel contact met u opnemen. Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden van onze prachtige trappen!

    Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This