0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Next Step Traptreden: Creëer uw Eigen Unieke Trapervaring

Ontdek een buitengewone trapervaring met Next Step Traptreden. Next step traptreden, vervaardigd uit hoogwaardig hogedruklaminaat (HPL), bieden niet alleen duurzaamheid en slijtvastheid, maar ook eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren vindt u altijd een stijl die perfect past bij uw interieur.

 • Kwaliteit ten top
 • Next Step toplaag (slijtvastheid klasse AC5)
 • Antislip (R10)
 • Duurzaamheid van grondstoffen en productieproces
 • Uw eigen sfeer met 12 unieke decors
 • Onderhoudsarm
 • Krasbestendig
 • Veilig en bestand tegen vlekken

Expressieve kleuren en designs

Laat uw trap stralen door te kiezen uit het brede scala aan expressieve kleuren en designs van Next Step Traptreden. Of u nu houdt van levendige en gedurfde kleuren, elegante en subtiele tinten, of zelfs een artistiek patroon, Next Step heeft de perfecte optie om uw trap te transformeren tot een ware eyecatcher.

Maatwerk en eigen prints

Bij Next Step is maatwerk de norm. Wilt u een trap die perfect aansluit bij de rest van uw interieur? Met Next Step Traptreden is alles mogelijk. Naast de uitgebreide standaardcollectie kunt u zelfs uw eigen prints laten aanbrengen op de traptreden. Zo heeft u altijd unieke traptreden.

Functionaliteit en Veiligheid

Next Step Traptreden bieden niet alleen een mooie uitstraling, maar ze zijn ook ontworpen met functionaliteit en veiligheid in gedachten. Dankzij de antislipstructuur op de treden (met een antislipwaarde van R10), kunt u altijd een betrouwbare grip ervaren, zelfs als de omstandigheden vochtig zijn. Next Step waarborgt uw veiligheid zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van de traptreden.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Next Step Traptreden zijn niet alleen ontworpen met oog voor stijl, maar ook met oog voor het milieu. De traptreden hebben een FSC®-label, wat garandeert dat het hout op een verantwoorde en duurzame wijze is verkregen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw gepersonaliseerde trapervaring.

Onderhoudsgemak en Langdurige Schoonheid

Next Step Traptreden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemakkelijk in onderhoud. Dankzij de slijtvaste en waterdichte toplaag zijn de traptreden bestand tegen vlekken en kunnen ze eenvoudig worden schoongemaakt. Zo behoudt uw trap zijn prachtige uitstraling, jaar na jaar.

Ontdek de mogelijkheden

Laat u inspireren door de kleuren, designs en maatwerkmogelijkheden, en creëer een unieke trapervaring. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

  Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

  Share This