0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Trap renovatie eiken of andere houtsoorten

Wilt u uw eiken trap renoveren en heeft u nog geen idee hoe? Bij HCE Houtprodukten voorzien we u graag van advies. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en werken enkel met goed opgeleide medewerkers. Geef ons uw wensen door en wij vertellen u direct wat de mogelijkheden zijn voor het vernieuwen van uw trap. Van hardhouten trappen, eiken trappen tot aan andere houtsoorten, wij helpen u graag!

Nieuwe trap plaatsen

Naast het behandelen van uw trap op vele mogelijkheden, kunnen we uiteraard ook een nieuwe trap plaatsen als u dat wilt. Het is een grotere ingreep dan enkel het vernieuwen van de trap, maar het resultaat is het meer dan waard! Een nieuwe trap plaatsen wij overigens snel en vakkundig. Wij vinden het belangrijk dat uw zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden, daarom doen wij alles in goed overleg.

Trap renovatie eiken ideeën

Eén van de mogelijkheden die wij bieden voor trap renovatie eiken, is door het te bekleden met hout. Hierdoor ontstaat een compleet nieuwe look en heeft u het idee dat u over een totaal andere trap beschikt. Deze vorm van vernieuwen biedt veel mogelijkheden, vooral omdat er gebruik gemaakt kan worden van diverse soorten hout. Iedere kleur en iedere soort hout zorgt voor een ander resultaat.

Van een stalen trap naar een houten trap

Door onze jarenlange ervaring met trappen kunnen wij u van het beste advies voorzien. Daarnaast weten wij door eigen productie alles van onze producten af, waardoor de trappen van topkwaliteit zijn en met uiterste precisie gemaakt. Ook bij eventuele vragen en problemen over het vervangen van stalen trappen kunnen wij u altijd helpen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bij ons is geen enkele wens te gek. Wij beschikken groot aanbod aan houtsoorten en materialen. Wij hebben alles in eigen beheer. Zo hebben wij korte lijnen met de klant en zijn we samen betrokken bij het productieproces. Daarom is er ook veel mogelijk betreft trap renovatie eiken of andere houtsoorten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons!

    Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This