0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Maatwerktrappen van HCE Houtprodukten

Wilt u een trap op maat laten maken? Dat is uiteraard mogelijk bij HCE Houtprodukten. Onze goed opgeleide medewerkers hebben jarenange ervaring en kennis wat betreft houtproducten, en zijn dus perfect op de hoogte van alles wat betreft maatwerktrappen. Zij kunnen u dan ook van de beste informatie voorzien.

De gemiddelde levertijd van onze trappen is circa 6-8 weken. Dit gebeurt uiteraard altijd in goed overleg.

Maatwerktrappen van HCE Houtprodukten

Door onze jarenlange ervaring met houtproducten kunnen wij u van het beste advies voorzien. Daarnaast weten wij door eigen productie alles van onze producten af, waardoor de maatwerktrappen van topkwaliteit zijn en met uiterste precisie gemaakt worden. Ook bij eventuele vragen en problemen kunnen wij u altijd helpen.

Onze trappen worden allemaal op maat gemaakt. Dat wil zeggen:

  1. Eerst laten we in onze showroom aan de hand van showmodellen en tv scherm met praktijkvoorbeelden, tekeningen en andere afbeeldingen zien wat de mogelijkheden zijn.
  2. Vervolgens maken wij een offerte op maat.
  3. Wanneer de offerte is goedgekeurd zullen we een inmeetafspraak maken.
  4. Bij u op locatie zullen we alles doorspreken en de maatvoering bepalen.
  5. Onze werkvoorbereiders gaan na de metingen voor u aan de slag om alles tot in detail uit te tekenen.
  6. Tot slot zullen wij de trap bij u plaatsen!

Wat zijn de kosten voor een trap?

Doordat onze trappen allemaal op maat gemaakt worden is het lastig om de kosten aan te geven per trap. De prijzen variëren van simpel vuren (€ 2.000,-) tot volledig eiken (€ 4.000,-) en in combinatie met staal, glas of speciaal werk (€ 6.000-10.000).

Oog voor detail

De vorm van de leuning, de manier waarop treden en stootborden aan elkaar én aan de wand of leuning zijn bevestigd, het kiezen voor lambrisering of niet. Het zijn details als deze die uw trap nét iets meer persoonlijkheid geven. Uw persoonlijkheid, welteverstaan. Want bij HCE Houtprodukten bepaalt u letterlijk tot in detail hoe uw trap er in het geheel uit moet zien.

Meer informatie over onze maatwerktrappen?

Wilt u meer informatie over onze werkwijze wat betreft de maatwerktrappen, of heeft u vragen over ons gehele assortiment aan trappen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op deze website in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw vragen over de productie van onze maatwerktrappen en meer beantwoorden.

Voorbeelden van maatwerk trappen

Share This