0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Eiken binnendeuren van HCE Houtprodukten

Oude tijden herleven met de opgeklampte eiken binnendeuren van HCE Houtprodukten. Wij produceren al meer dan 20 jaar onze eigen meubelen, vloeren en trappen en hebben daar sinds kort opgeklampte eiken binnendeuren aan toegevoegd. Door onze jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis die wij hebben opgedaan met het werken met hout, kunnen wij u schitterende eiken binnendeuren leveren in vele maten en uitvoeringen.

De perfecte maat binnendeuren

Onze opgeklampte stompe eiken binnendeuren zijn bijzonder stijlvol en hebben een nostalgische uitstraling. Door het gebruik van hoogwaardig kwaliteitshout kunnen we de mooiste deuren leveren waar u nog jaren plezier van zult hebben. De deuren kennen een basis van rustiek eiken en kunnen ook met schoren geleverd worden voor een extra bijzondere uitstraling. Door het eikenhout op diverse manieren te behandelen, ontstaat een grote diversiteit in deuren. Wij leveren onder andere eiken binnendeuren van:

  • Naturel eikenhout
  • Gerookt eikenhout
  • Geolied eikenhout

Er is vast een eiken binnendeur die geheel aan uw wensen voldoet. Zo niet, dan gaan wij graag voor u aan de slag met een eiken binnendeur op maat. Dat past perfect!

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij onze eikenhouten binnendeuren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier op onze contactpagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Share This