0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Trap vernieuwen? HCE Houtprodukten helpt u verder

Wilt u uw trap vernieuwen en heeft u nog geen idee hoe? Bij HCE Houtprodukten voorzien we u graag van advies. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en werken enkel met goed opgeleide medewerkers. Geef ons uw wensen door en wij vertellen u direct wat de mogelijkheden zijn voor het vernieuwen van uw trap.

Trap bekleden met hout

Eén van de mogelijkheden die wij bieden om uw trap te vernieuwen, is door hem te bekleden met hout. Hierdoor ontstaat een compleet nieuwe look en heeft u het idee dat u over een totaal andere trap beschikt. Deze vorm van vernieuwen biedt veel mogelijkheden, vooral omdat er gebruik gemaakt kan worden van diverse soorten hout. Iedere kleur en iedere soort hout zorgt voor een ander resultaat.

Nieuwe trap plaatsen

Naast het behandelen van uw trap op vele mogelijkheden, kunnen we uiteraard ook een nieuwe trap plaatsen als u dat wilt. Het is een wat grotere ingreep dan enkel het vernieuwen van de trap, maar het resultaat is ernaar. Een nieuwe trap plaatsen wij overigens snel en vakkundig. Wij trachten enige vorm van overlast zo laag mogelijk te houden.

Contact opnemen

Voor een uiteenzetting van de mogelijkheden voor het vernieuwen van een trap, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Share This