0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Eiken rustieke meubelen van HCE Houtprodukten

Voor echte eiken rustieke meubelen moet u bij HCE Houtprodukten in Zelhem zijn. Wij produceren onze eigen meubelen al meer dan 18 jaar in onze eigen fabriek in Roemenië. Hierdoor is er bij ons veel mogelijk.

Elke gewenste maatvoering

Door onze eigen fabriek in Roemenië zijn wij in staat om de eiken rustieke meubelen in elke gewenste maatvoering te produceren. Of het nu gaat om strakke moderne meubelen of om de rustieke traditionele meubelen, u geeft simpelweg uw eisen aan ons door en wij zullen deze mogelijk maken. Bent u niet zeker of uw wensen mogelijk zijn? Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie over de verschillende opties.

Meer informatie over onze eiken rustieke meubelen

Wilt u meer informatie over het bestellen van eiken rustieke meubelen of wilt u uw wensen doorgeven? Dat kan eenvoudig door uw gegevens achter te laten op ons contactformulier. Eén van onze medewerkers zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

    Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This