0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Fraai gebeitste vloeren van HCE Houtprodukten

Een prachtige gebeitste vloer die geheel is uitgevoerd in een kleur naar wens? Dat kan wanneer u kiest voor HCE Houtprodukten in Zelhem. Met onze Castle Line beitslijn is het mogelijk schitterend gebeitste vloeren te leveren in wel 10 verschillende kleuren.

De schoonheid van hout

Gebeitste vloeren die op kleur zijn gemaakt met Castle Line zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door het gebruik van beits blijft de houtnerf zichtbaar en behoudt uw vloer zijn rustieke karakter. U kunt bij HCE Houtprodukten onder meer kiezen uit Castle Line Vorden, Slangenburg, Woerden en Muiderslot gebeitste vloeren. Daarnaast hebben we ook diverse andere soorten gebeitste vloeren in het assortiment opgenomen. Kom gerust eens langs om ze op uw gemak te bekijken.

Waarom kiezen voor HCE Houtprodukten?

Bij HCE Houtprodukten hebben wij jarenlange ervaring met de vele vloeren en houtproducten. Wij voorzien u graag van deskundige informatie. Castle Line is een van onze eigen productlijnen, wat betekent dat de hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd is.

Contact

Wilt u wat meer informatie over gebeitste vloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Share This