0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Groothandel in kwaliteitsvloeren

Wie op zoek is naar een groothandel in vloeren die altijd zorgt dat uw aanbod actueel is, die levert volgens afspraak en die mogelijkheden biedt tot maatwerk, zal zich op zijn plek voelen bij HCE Houtprodukten. Wij zijn een bedrijf in het Oosten van het land en hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het produceren van vloeren en rustiek eiken meubelen. Wij leveren aan wederverkopers, vloerwinkels en vele anderen.

Productie in eigen beheer

HCE Houtprodukten is een groothandel die zijn vloeren in eigen beheer produceert. Hierdoor kunnen we altijd snel leveren en bent u verzekerd van kwaliteit. Wij bieden verschillende mooie vloeren aan in diverse kleuren en afwerkingen. Ons Alfa-Parket bijvoorbeeld wordt direct vanuit de fabriek geleverd als massieve parketvloeren, lamelvloeren of bourgogne vloeren. Daarnaast behoren ook kwaliteitsvloeren met een extra brede plankbreedte en schitterende visgraat vloeren tot ons uitgebreide groothandel assortiment.

Unieke groothandel in vloeren

Als groothandel in vloeren onderscheiden we ons van anderen door de hoge mate van kwaliteit en de mogelijkheid tot maatwerk. In onze fabriek beschikken we over diverse schaafmachines en zaagmachines en kunnen we de vloeren naar wens behandelen. Een innovatieve groothandel voor vloeren naar wens! Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Neem contact op

    Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This