0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Salisbury House London!

Afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met een mooi project in het centrum van London. In samenwerking met WorkSpace, een organisatie dat gespecialiseerd is in het verhuren en renoveren van kantoorruimtes in London, hebben wij de vloer mogen leveren voor een grote renovatie. In totaal betrof het ruim 1.800 m2 aan oppervlakte. De interieurontwerper heeft gekozen voor de robuuste Kloosterlamel in een natuurlijke afwerking. Voor een aantal speciale ruimtes is er gekozen voor een nette rustiek A/B vloer in een soortgelijke afwerking. Onderstaand een aantal foto’s van de Kloosterlamel.

Via de volgende link kunt u zelf via Google Maps een virtuele rondleiding krijgen: Salisbury House verdieping 3

   

Nieuw in onze collectie: Hollandse Natuurgebieden

Deze collectie van rustiek eiken vloeren is afgewerkt in 6 verschillende kleuren van de 2K olie van Floorservice. Floorservice Hardwasolie 2K is een oplosmiddelvrij afwerkingsproduct dat snel belastbaar is. Hierdoor uitstekend te gebruiken op vloeren die binnen korte tijd weer intensief gebruikt moeten worden.

Deze collectie is 220mm breed en 15mm dik. Noesten en vergroeiingen tot ca. 7cm toegestaan, ongezonde noesten tot 4 cm. Standaard worden de noesten van deze vloerdelen donker gestopt en geschuurd.

Onze flyer:  HCE flyer Hollandse Natuurgebieden

Nieuw in ons programma:
Eiken rustieke binnendeuren

Deze rustiek eiken deuren hebben een “kern” van 12 mm
berken-multiplex met daarop verlijmd een 5 mm eiken
toplaag.

Dan zijn beide zijden van de deur voorzien van eiken
klampen met een dikte van 8 mm. Deur is dan ook totaal 38
mm dik.
Deze zogenaamde “klamp-deuren” zijn ook verkrijgbaar
met schoren, en in vrijwel alle afmetingen!

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Verdere ontwikkelingen voor de nieuwe lijn

In de vorige nieuwsbrief hebben we u al kennis laten maken met deze nieuwe lijn en daar gaan we deze maand graag verder op in.

Afgelopen maanden zijn we namelijk druk geweest met het ontwikkelen van een flyer, het maken van monsterborden en het vinden van een geschikte stelling voor deze serie. En het resultaat mag er dan ook zijn. De gekozen stelling is op verschillende manieren in te delen en is te verkrijgen met eigen reclame op de zuil.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met onze vertegenwoordiger:

edwin@hcehoutprodukten.nl

06-83233844

Zoals u op de foto hiernaast ziet is de stelling op verschillende manieren in te delen.

Op de linker afbeelding ziet u een voorbeeld zoals het eruit komt te zien als aan beide zijdes van de stelling 5 borden zitten.
Op de rechter afbeelding aan 1 zijde 10 borden. De borden zijn makkelijk te verwisselen en ook de houders waar de borden op staan zijn gebruiksvriendelijk te veranderen.

Neem contact op

    Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This