0314 - 626 110 info@hcehoutprodukten.nl

Projectvloeren van hout, exact zoals u wenst

U houdt zich bezig met de ontwikkeling van kantoren, openbare ruimtes et cetera en wil deze graag voorzien van mooie houten vloeren? Bij HCE Houtprodukten in Zelhem helpen we u gegarandeerd aan mooie projectvloeren van hout. Geheel naar wens opgeleverd, in diverse uitvoeringen. Omdat wij onze producten zelf produceren, is er veel mogelijk.

Absolute kwaliteit

Projectvloeren van hout dienen van hoogwaardige kwaliteit te zijn en voldoen aan hoge eisen. U wilt niet dat uw klanten voor verrassingen komen te staan. HCE in Zelhem is al meer dan 25 jaar een producent en leverancier van verschillende houten vloeren. Of u nu op zoek bent naar massieve parketvloeren voor uw projecten, eigentijdse visgraat vloeren of fraaie geschaafde projectvloeren van hout; wij zorgen dat u ieder project kunt afronden met een schitterende vloer.

Waarom kiezen voor HCE Houtprodukten?

HCE Houtprodukten beschikt over een eigen fabriek en vele jaren aan ervaring. Hierdoor kunnen wij de mooiste projectvloeren aan hout leveren en zijn kleine aanpassingen zo gedaan. Wij denken met u mee en zorgen voor een sfeervolle, schitterende houten projectvloer.

Meer weten over projectvloeren van hout

Bent u benieuwd wat we zoal te bieden hebben en hoe onze projectvloeren van hout eruit zien? Wij gaan graag een keer met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons o

Neem contact op

    Ik geef toestemming aan HCE Houtprodukten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This